SVI ZNATE NAJLJEPŠU DJEVOJČICU NA SVIJETU: Ali niste mogli primijetiti na fotografijama njenu predivnu mamu

12 Mar 2018
Advertisement

Djevojčica iz Rusije Anastastija Knjazeva proglašena je za najljepšu djevojčicu na svijetu i sa šest godina je već prava zvijezda.

Bavi se modelingom, reklamira poznate ruske brendove, a na Instagramu ima 500.000 pratilaca.

No, malo ko je obratio pažnju na njenu lijepu mamu Anu, koja vodi njene profilena društvenim mrežama.

Ona redovno fotografiše svoju djevojčicu i postavlja njene fotografije na Instagram. Pored fotografija, tu su i brojni snimci male Anastasije kako pjeva, vozi se u automobilu ili jaše konja.


Majčine fotografije se teško mogu naći na interetu, a često možemo da čujemo njen glas u pozadini videa kada snima svoju kćerku. Isto kao i svaka majka djeteta modela i Anastasijina se suočila sa oštrom kritikom javnosti.Zamjeraju joj to što stalno postavlja nove fotografije, to što joj kćerka nosi šminku i što se gotovo nikad ne smije na fotografijama.

Željela bih da znam koliko je roditelji šminkaju prije svakog fotografisanja – stoji napisano na Instagramu. Neko drugi je napisao: “Zašto se ona nikad ne smije? Ona je dijete”. Anastasijina majka se nije oglašavala po pitanju ovih kritika. Umjesto toga, odabrala je da se fokusira na svoju kćerku i njene prelijepe fotografije.


Njenu majku imamo priliku da vidimo samo na jednoj fotografiji i to onoj koja se nalazi kao profilna na njenom Instagramu.

Tu možemo da vidimo malu Anastasiju kako pozira sa svojom majkom, za koju su ljudi takođe komentarisali da je veoma lijepa i da je očigledno od koga je Anastasija naslijedila lijepe crte lica. Iz priloženog možemo da primjetimo da je Ana lijepa i mlada plavuša kojoj poziranje pred kamerama očigledno nije strano.

Takođe je sasvim očigledno da je veoma ponosna na svoju kćerku.

Komentari
Najnoviji članci

© 2014 - 2018 Naslov.ME | Sva prava zadržana. | Posao

Powered by Domen.ME