PRVE FOTKE NAKON RAZVODA: Ana otečena od plakanja, Darko fura novu ribu!

14 Jan 2018
Advertisement

Brak estradnog para Ane Sević i Darka Lazića, navodno je završen, a Darkova baka Milka ispričala je da je folker porodici prije nekoliko dana saopštio da se razvodi. Ovu situaciju, navodno, oboje teško podnose.

Ispred porodičnog doma pjevačkog para u beogradskom naselju Vidikovac, novinska ekipa zatekla je vidno neraspoloženu Anu Sević kako izlazi iz svog automobila i ulazi u zgradu. Iako je nosila velike naočare, Ana nije mogla da sakrije nateklo lice, a bilo je i te kako primijetno da je plakala i da joj je cijela situacija teško pala. Ona nije željela da komentariše navode o razvodu, već je samo mahnula rukom, pognula glavu i bez komentara utrčala u zgradu.

Izgleda da je pjevačica pala u depresiju, dok je Darko utjehu pronašao u novoj djevojci, sa kojojm je viđen poslije večere u jednom restoranu. Riječ je o fitnes instruktorki.

“Iako su pokušavali da sačuvaju brak, jednostavno nije išlo. Ana nije imala razumijevanja za njegove stalne izlaske i počela je da mu zamjera i sitnice. Snimak na kojem Darko šmrče bijeli prah Anu je bacio u depresiju, a on je napustio njihov dom. Ta crnka sa kojom je bio na večeri je fitnes instruktorka. Njih dvoje se odlično slažu i Darko voli da joj se povjerava“, rekao je izvor i dodao da Darku nedostaje kćerka Lorena, ali da nema snage da je posjeti.

“Mnogo mu je teško, jer je pod velikim pritiskom. Nedostaje mu kćerka, ali je svjestan da je bolje da sačeka još neko vrijeme kako bi se sreo sa njom. Ni njemu nije lako jer je i on u taj brak uložio mnogo. Isključio je sve telefone i svjestan je da će uskoro morati da se oglasi povodom čitave situacije“, zaključio je izvor.

(Alo.rs)

Komentari
Najnoviji članci

© 2014 - 2018 Naslov.ME | Sva prava zadržana. | Posao

Powered by Domen.ME