Muž joj se čudno ponašao DANIMA, a onda je SLUČAJNO pronašla PISMO i ostala U ŠOKU!

04 Dec 2017
Advertisement

Kada dođu teška vremena treba da budete uz svog partnera bez obzira na sve. Jedna žena je sa svojim mužem godinama živjela u srećnom braku.

Zadnjih dana primijetila je da se veoma čudno ponaša čak više nije ličio na njenog muža po ponašanju.

Onda je slučajno stavljajući njegovu odjeću na pranje pronašla pismo u džepu .

“Draga moja Julia,

Pišem ti sada, dok mirno spavaš, samo u slučaju da sjutra ne budem taj koji će se probuditi pored tebe. Pišem u slučaju da sjutra ne mogu shvatiti šta se dešava sa mnom. Samo u slučaju da sjutra ne budem u mogućnosti da ti kažem koliko ti se divim i cijenim tvoj integritet, tvoju upornost. Uz mene si cijeli život pokušavajući me usrećiti bez obzira na sve.

Samo u slučaju da sjutra ne budem svjestan onoga što radiš. Kada lijepiš bilješke na vrata, da ne bi pobrkao kuhinju i kupatilo . Kada uspiješ da me nasmiješ, nakon što obučem cipele bez čarapa. Kada pokušate održati razgovor, iako se gubim u svakoj rečenici.

Hvala za te i mnoge druge stvari. Samo u slučaju da se sjutra ne sjetim tvog ili svog imena . U slučaju da sjutra ne mogu reći hvala. Samo u slučaju da ti ne mogu zadnji put reći da te VOLIM! Zauvijek tvoj, T.A.M.R”

Naime Julijin muž počeo je da pati od Alchajmerove bolesti i već duži period se ne osjeća dobro . Napisao je ovu dirljivu poruku da bi podsjetio svoju suprugu koliko je voli, iako joj to još uvijek ne može pokazati.

Komentari
Najnoviji članci

© 2014 - 2018 Naslov.ME | Sva prava zadržana. | Posao

Powered by Domen.ME