Marija se razvela od muza i udala za svekra: Sada se po selu prica da ima odnose sa OBOJICOM!

06 Jan 2018
Advertisement

Gospođa po imenu Marija B. se razvela od muža, kada se vratio iz inostranstva, zbog toga što nije mogao da nađe posao. Ipak, ono što je njenu priču dovelo do toga da bude objavljena u medijima je informacijama o njenom životu nakon razvoda.

Ovako počinje kuloarska priča iz jednog sela u Vojvodini, čiju autentičnost do sada nije potvrdio niko, ali su je preneli brojni domaći mediji.

Naime, nakon što se rastavila od muža, odlučila je da se preuda i to ne za bilo koga već za trideset godina starijeg svekra (78), oca njenog supruga, a motiv je navodno bio taj što je želela da nasledi svekrovu penziju od 750 evra, nakon njegove smrti.

Muž bez posla, ona bez posla, živeli su od svekrove penzije. Dogovorili su se da ona brine o njemu, dok ne umre – navodi isti izvor.

Barem zvanično, gospođa Marija tvrdi da se u odnosu između nje i svekra ništa nije promijenilo, da i dalje spava sa mužem, iako se po selu se svašta priča.

– Nije mala penzija i žalosno je da propadne, a ni muž ni ona ne rade, navodno je obrazložila svoj postupak sebi bliskim ljudima – kruži trač po selu u Vojvodini.

Izvor: Aktuelnosti24

Komentari
Najnoviji članci

© 2014 - 2018 Naslov.ME | Sva prava zadržana. | Posao

Powered by Domen.ME