JEDNA OD FOTOGRAFIJA KOJE LEPE BRENA CUVA OD SVIH: Fotografija nastala prije svih operacija

30 Dec 2017
Advertisement

Lepa Brena po svaku cijenu želi da očuva mladolik izgled, a posebno na licu.

Mnogi je kritikuju zbog brojnih plastičnih operacija i zatezanja i peglanja bora.

Ova fotografija iz mladosti prava ja rijetkost.

Možete vidjeti prirodnu Lepu Brenu, koja ima crnu kosu.

Jedan od komentara na ovu fotografiju glasi:

“Prirodno je najljepše, a i starost je priroda, možda bi bi bila ljepša da si prirodno starila, bez operacija od kojih više ne možes pričati. Od silnih zahvata i uši su ti se izdužile.”

Prave fotografije bude uspomene😳🤗

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

“Sek* za mene nije prevara” Lepa Brena otkrila da bi se Boba i ona sigurno razveli da nisu uradili jednu stvar

Folk pjevačica kaže da za sve ove godine na prevaru nije gledala kao na sek*ualni čin jer je mnoge gore kada neko izda porodicu i bračnog partnera.

Lepa Brena i Slobodan-Boba Živojinović proslavili su 26 godina braka. Iz ljubavi koja traje dvije decenije imaju dva sina Stefana i Viktora dok Boba iz prethodnog braka ima Filipa kojeg je Brena prihvatila kao svog.

Brena za “Blic” kaže da je za uspješan brak najvažnija spremnost na kompromis.

– Ukoliko ne pravite kompromise, ne može ni posao, a kamoli brak da bude uspešan. Jer se u braku sretnu dvoje ljudi različitih profesija i načina života, tako da ukoliko nema kompromisa, porodica ne može da opstane ni da funkcioniše. Kada se sretnu jedna svetska i jedna balkanska karijera, ispostavi se da je najbitnije uskladiti porodične i profesionalne obaveze, a da pritom ne izgubite sebe. To je mudrost. Sa godinama postanete mudriji i tolerantniji. Svi smo mi imali momente pucanja koji su izazvani svim samo ne lepim životom – priznaje pjevačica raskošnog glasa koja se pre braka četiri godine zabavljala sa Bobom.

Na pitanje da li je bila spremna da suprugu oprosti prevaru, iskreno kaže:

– Uvek sam govorila da je seks danas toliko jedna devalvirana priča i roba koja se prodaje vrlo jeftino. Tako da nije za mene prevara ona koja je seksualna nego je prevara kada te neko izda kao čoveka i kad neko izda svoju porodice.

Decenije koje je provela sa suprugom ne bi mijenjala ni za šta na svijetu, a krize u braku opisuje stihovima svoje pjesme.

– Imam jednu pesmu, a stihovi kažu ovako: „tako je lako reći kraj i otići, al’ znaj, na tom putu ja ću večno stajati“ – kroz osmeh nam je izrecitovala slavljenica.

Zanimalo nas je da li je Bobi u nekom trenutku smetala njena jačina pjevačice poznate u regionu:

– Ne možete biti uspešni poslovno ako privatno nemate stabilnu vezu. Za zdrave odnose u porodici je jednako važno da otac porodice bude lider i neko kome se veruje, kao i da žena bude stabilna i uspešna.

Pjevačica emotivnim stihovima čestitala Bobi godišnjicu, i to javno:

– Još si uvek moja želja, moje da mi je ono “ništa” kad pitaju me šta mi je – glasio je Brenin citat ispod fotografije na kojoj ona Bobi stavlja burmu.

Inače, citat je iz jedne od knjiga satiričnih priča Perice Jokića, srpskog književnika i satiričara.

Izvor: Novi.ba/Naslov.ME

Komentari
Najnoviji članci

© 2014 - 2018 Naslov.ME | Sva prava zadržana. | Posao

Powered by Domen.ME