HRVATICA SE ZALJUBILA U SRBINA: A ostali su u šoku kad je on njenu porodicu pozvao u Beograd!

12 Mar 2018
Advertisement

Na facebook stranici Stranica ljubavi između Srba, Hrvata i Bošnjaka. Širimo ljubav, a ne mržnju podijeljena je fotografija na kojoj se nalazi ispovijest mlade Hrvatice koja je mnoge na društvenim mrežama ostavila bez teksta.

“Hrvatica sam, nikad nisam planirala, ali eto dogodilo se i da se zaljubim u momka preko Dunava. Otac mi je bio u ratu, ostao je invalid i izgubio brata. Dan kad sam mu rekla za svog dečka ništa nije rekao. Niti dan poslije, niti tjedan dana, mjesec. I došlo je vrijeme momkove slave i tako je on pozvao mene (i moju obitelj) da dođem u Beograd.

Spakovala sam torbu i ustala ujutro da krenem na bus kad me je dočekao otac s mamom i bratom – svi lijepo sređeni – i rekao da idemo zajedno i da ima da se ponašamo kao ljudi. Brata je posebno opomenuo da se ne glupira i da ne priča gluposti. Pojavili smo se – ne mogu reći tko je bio iznenađeniji – momak ili njegov otac. Kada smo ušli svi su zašutjeli i tata je rekao: ‘Pa dobro, gdje je ta rakija, susjed?’ Najljepši dan u mom životu”, piše u ispovijesti anonimke djevojke koja je na Facebooku postala hit.

Komentari
Najnoviji članci

© 2014 - 2018 Naslov.ME | Sva prava zadržana. | Posao

Powered by Domen.ME