Fotograf joj je prisao i slikao je jer se lijepo obukla: Ono sto je uslijedilo poslije toga nije mogla da zamisli ni u najludjim snovima

31 Dec 2017
Advertisement

Anok Jai ima samo devetnaest godina i njene fotografije izazvale su pravu lavinu komentara na društvenim mrežama zbog čega je mladu ljepoticu kontaktiralo nekoliko agencija u želji da je zaposle kao njihovo novo lice.

“Video sam je taman na završetku Jardfesta”, napisao je fotograf u opisu njene fotografije koju je objavio na Instagramu.

Anok je pozirala fotografu a ubrzo je zaboravila na to, kada joj je u jednom trenutku telefon počeo vibrirati bez prestanka. Prvo je pomislila da je neko od nje napravio šalu onda su joj počele stizati poslovne ponude.

“Kada sam vidjela o čemu se radi nisam ništa shvatala jer mi nije bilo jasno što to drugi vide na fotki. Iskreno, mislim da se ljudi toliko naviknu gledati sebe svaki dan da uopšte nisu svjsni svoje ljepote”, rekla je Anok.

Njene fotografije su napravile pometnju na društvenim mrežama.

Nije dugo čekala i već poslije nekoliko dana kontaktirale su ju tri agencije s ponudama za posao. Jai je sama priznala da ju je moda zanimala oduvijek i sada uz studije biohemije želi ostvariti karijeru modela.

“To je nešto o čemu sam oduvijek sanjala, ali nisam mislila da će se ikada ostvariti”, rekla je ova ljepotica.

Komentari
Najnoviji članci

© 2014 - 2018 Naslov.ME | Sva prava zadržana. | Posao

Powered by Domen.ME